Bewoners

Erfgoedmanifestatie 2016

lvbhb

Meer informatie voor de Bewoners Vreeswijk en omliggende wijken.

 

De gemeente heeft in samenspraak met de organiserende Museumwerf Vreeswijk afspraken gemaakt over de maatregelen voor veilig verkeer.

 

Parkeren op P&R bij Het Klooster

Tijdens VreeswijkVolVaart is een gebied rondom Vreeswijk afgesloten voor autoverkeer. Voor de bezoekers van het evenement is een speciaal parkeerterrein ingericht op bedrijvenpark Het Klooster, via A27 afrit 28. Vanuit hier is er een pendeldienst naar de Handelskade.

 

Toegang voor bewoners

Bewoners van Vreeswijk hebben op vertoon van een speciale bewonersflyer (zichtbaar achter de voorruit) toegang tot het afgesloten gebied. De bewonersflyer is door de organisatie huis-aan-huis met een bewonersbrief verspreid. Mocht u geen flyer hebben ontvangen dan vernemen we dat graag via een e-mail naar bewoner @ vreeswijkvolvaart.nl. Dan ontvangt u van ons een bevestiging dat u de flyermag afhalen bij de Dagwinkel Vreeswijk, Dorpsstraat 10.

 

Afgesloten straten

De volgende straten zijn op de volgende momenten afgesloten voor verkeer vanwege de activiteiten in Vreeswijk:

-vrijdag 29 juli van 17.00 tot 00.00 uur: De Dorpsstraat, Oude Sluis, Raadhuisplein, Lekstraat.

-zaterdag 30 juli van 8.30 tot 00.00 uur: De Dorpsstraat, Oude Sluis, Raadhuisplein, Lekstraat en Handelskade.

-zondag 31 juli van 8.30 tot 22.00 uur: De Dorpsstraat, Oude Sluis, Raadhuisplein, Lekstraat en Handelskade.

 

Parkeerverbod met wegsleepregeling

Van vrijdag 29 juli 00.00 tot en met zondag 31 juli 22.00 geldt er een parkeerverbod in de volgende straten: Handelskade, de ventwegen Koninginnenlaan, Dorpsstraat, Raadhuisplein, Oude Sluis en P Fort Vreeswijk

 

Enige overlast onvermijdelijk

Wij kunnen ons voorstellen dat de maatregelen toch voor enige overlast kunnen zorgen. Dit is helaas niet te voorkomen en wij vragen uw begrip hiervoor. U kunt ons hierbij een handje helpen:

•Gebruik de auto tijdens beide dagen zo min mogelijk

•Indien woonachtig in Vreeswijk, gebruik de Wierselaan om het gebied te verlaten

•Verwacht u een pakketje? Bij veel online-winkels/pakketbezorgers kunt u zelf aangeven wanneer u het pakje bezorgd wilt hebben. Stel, als het kan, de bezorging uit tot na het weekend. Ook de bezorgdienst komt niet in het afgesloten gebied.

•Bent u ondernemer? Verplaats de bevoorrading naar de ochtend wegens de drukte en mogelijk oponthoud bij de ingangen van Vreeswijk.

•Heeft u een feestje gepland bij u thuis of op locatie? Houd rekening met de drukte en eventueel oponthoud/afsluitingen. Vertel je gasten over dit evenement.

 

Gehandicaptenparkeerplaatsen

Er zijn extra gehandicaptenparkeerplaatsen voor bezoekers beschikbaar op het parkeerterrein van het Fort. Gelieve deze vrij te houden.

 

Openbaar Vervoer

Het openbaar vervoer ondervindt geen stremming gedurende het evenement. Wellicht rijden er wel minder bussen tijdens de spits van het evenement.

 

Geen etenswaren en drank

Vanwege gezondheidsrisico’s is het niet toegestaan als particulier etenswaren en drank aan te bieden. Dit is alleen voorbehouden aan vergunninghouders.

 

Aanwijzingen van de ordedienst opvolgen

Vrijwilligers en verkeersbegeleiders van VreeswijkVolVaart! houden een oogje in het zeil. Zij zijn herkenbaar aan de speciale gele hesjes. Volgt u hun aanwijzingen altijd op.

 

Vragen

Voor vragen omtrent het gebruik van de bewonersflyer en toegang tot het afgesloten gebied is een speciaal e-mailadres geopend: Bewoner @ Vreeswijkvolvaart.nl

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved