Je zeilvakantie begint bij Hospes, de Yachtcharter in Sneek
Je zeilvakantie begint bij Hospes, de Yachtcharter in Sneek

Heb jij je vakantiedagen voor deze zomer al opgevraagd, maar zijn er nog geen concrete vakantieplannen? Ga dan voor een avontuurlijke en ontspannen vakantie met Hospes Bootverhuur, de Yachtcharter in Sneek. Hier kun je zorgeloos een zeilboot of motorboot huren, waarmee je over de prachtige wateren in Friesland vaart en de gezellige centrums van de elf steden bezoekt.

Als het idee je aanstaat om een boot te huren voor je vakantie, lees dan vooral verder over de verschillende plekken in Friesland die je vanuit de boot bereikt en de huurmogelijkheden bij Hospes, de Yachtcharter in Sneek.

De Elfstedentocht afleggen vanuit Hospes, de Yachtcharter in Sneek

Ga je op vakantie in Friesland, dan ervaar je de prachtige provincie het best vanaf het water. En met het huren van een zeilboot of motorboot bij de Yachtcharter in Sneek, Hospes Bootverhuur, wordt de vakantie van het begin tot eind voor je verzorgd. Het enige dat jij hoeft te doen, is van tevoren de vaarroute uit te stippelen die je tijdens de vakantie wilt afleggen.

De vakantie begin je in Sneek waar je jouw vaartuig kunt huren bij de Yachtcharter Hospes. Ga je via het gezellige centrum en passeer je de iconische waterpoort van Sneek, dan vaar je naar de Friese wateren van IJlst, Bolsward en Stavoren. Vaar je de andere kant op, dan kom je vanuit de stad op het Sneekermeer. Daar heb je alle gelegenheid om de zeilen te hijsen en met volle vaart het open water te trotseren. Of geniet van de sfeer die door de aanwezigheid van de andere boten wordt gecreëerd.

Een bijzondere route om te varen wanneer je bij Hospes, de Yachtcharter in Sneek een boot huurt, is de beroemde Elfstedentocht. Waar die afgelopen winter nog door een aantal mensen op de schaatsen is afgelegd, kun je de bijzondere route uitstekend vanaf de boot meemaken. In plaats van te beginnen in Leeuwarden, start je de Elfstedentocht nu in Sneek en kom je langs de volgende steden:

 1. Ijlst
 2. Sloten
 3. Stavoren
 4. Hindeloopen
 5. Workum
 6. Bolsward
 7. Harlingen
 8. Franeker
 9. Dokkum
 10. Leeuwarden
 11. Aankomst in Sneek

Afhankelijk van de lengte van je vakantie en hoeveel tijd je per stad wilt doorbrengen, kun je ongeveer een week uittrekken voor een boottocht over de Elfstedenroute. Met deze tocht beleef je gegarandeerd een actieve vaarvakantie. Iedere stad heeft zijn eigen karakter en bezienswaardigheden, dus je hebt genoeg te zien en te doen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de prachtige Friese natuur waar je tussen de steden door van kunt genieten.

Friesland is rijk aan water en vaarroutes, dus heb je te weinig tijd voor een volledige Elfstedentocht of wil je andere gebieden in de Friese omgeving bezoeken? Bij het huren van een boot bij Bootverhuur Hospes kun je informeren naar diverse vaarroutes om te bepalen welke kant jij uit wilt varen.

Ga je voor een zeilboot of een motorboot?

De route is nu uitgestippeld, maar op wat voor type boot wil jij deze tocht varen? Ga je voor een actieve zeilvakantie, dan huur je bij Hospes, de Yachtcharter in Sneek een luxe en volledig uitgeruste zeilboot. Hospes heeft diverse zeilboten in de haven liggen waar je met 2 tot 6 personen gebruik van kunt maken.

Wil jij een vaarvakantie waar je de dagelijkse beslommeringen van je af kunt schudden en tot rust komt in de prachtige Friese omgeving? Dan ligt er een luxe uitgevoerde motorboot van Hospes voor je klaar. Diverse jachten waar je met 2 tot 4 personen op kunt. Informeer bij de medewerkers van Hospes Bootverhuur over de mogelijkheden voor het huren van een luxe motorboot.

Huur een boot voor je vakantie bij Hospes, de Yachtcharter in Sneek

Zie je jezelf al helemaal zitten op de Friese wateren, genietend van de zon aan de hemel en de prachtige natuur? Bij de Yachtcharter Hospes in Sneek huur je een zeilboot of motorboot om je vakantie op door te brengen. Je kunt een paar weken varen of één dag op het water doorbrengen. Neem contact op met de verhuurders van Hospes Bootverhuur en informeer naar de mogelijkheden die passen bij jouw ideale vakantie. Leg de data vast waarop je jouw boot wilt huren, voor je het weet dobber je dan in de avonduren in de Friese havens onder het genot van een goed boek en een heerlijk drankje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post